Жестокото убийство на Даниел Кореа, футболист в Бразилия, развълнува страната

...
Жестокото убийство на Даниел Кореа, футболист в Бразилия, развълнува страната
Коментари Харесай

Разкриха мотиви и детайли за жестокото футболно убийство в Бразилия

Жестокото ликвидиране на Даниел Кореа, футболист в Бразилия, развълнува страната преди дни. А в този момент към този момент са ясни и детайлите към него, както и претекстовете на причинителя.

24-годишният Кореа бе футболист на Сао Пауло, който играеше чартърен в Сао Бенту.

Убийството е станало в къщата на предприемача Едисон Бритес, който е чествал 18-ия рожден ден на щерка си Алана. Версията на задържания за осъщественото действие е, че е заварил футболиста полугол в стая от къщата, опитващ да изнасили брачната половинка му Кристина. Но открити в телефона на другар на убития известия в чат на WhatsApp, трансформираха напълно картинката на събитията.

Даниел Корея не е опитвал да изнасили брачната половинка на предприемача, а е правил секс с нея в една от спалните на къщата, до момента в който празненството вървяло с цялостна мощ.

Той пратил и фотография (долу) на приятеля си, на която Кристина се вижда на леглото зад него, като написал: "Оправих майката на рожденичката ". В отговор е бил предизвестен, че "ако оня те хване, неприятно ти се написа ". Именно това се е случило.

Приятели на Едисон Бритес настояват, че не са го удържали и той е умъртвил Даниел Кореа. Но и това надали е тъкмо по този начин.

Аутопсията разкри, че футболистът е с прерязано гърло и отрязани гениталии, раздробен по цялото тяло с повече от един изострен предмет. Смята се, че причинителят не е можел да го стори самичък и без помощ.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР