Жестокото убийство на 64-годишната жена, която беше открита мъртва в

...
Жестокото убийство на 64-годишната жена, която беше открита мъртва в
Коментари Харесай

С над 15 удара алкохолизираният син убил майка си

Жестокото ликвидиране на 64-годишната жена, която беше открита мъртва в дома си в София, е осъществено от нейния наследник под влияние на алкохол. Това стана ясно на днешния брифинг на градския прокурор на София Емилия Русинова и шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

Повече от 15 прободни рани в региона на гърдите и корема са предизвикали гибелта. Рани има и по лицето и ръцете - дамата се е съпротивлявала, демонстрира експретизата на тялото.

Сигналът в полицията е подаден на 12 март от близки на дамата, защото тя не се е явила на работа. Най-вероятно убийството е осъществено на 10 вечерта - събрани са свидетелски показания от съседи, че е имало скандал в дома на умрялата.

В жилището чиновниците на реда са влезнали благодарение на ключар. Още същата вечер - на 12 март - е задържан синът на жертвата. Той е открит в столичен хотел. Направил и признания за осъщественото.

Най-вероятно причина за жестокото ликвидиране е скандал и афект под въздействието на алкохол.

Има данни, че 42-годишният мъж е бил подвластен - освен към алкохола, за което са били и честите кавги сред него и майка му, само че и към хазарта. Знае се, че мъжът е бил гонен от майка си от жилището точно поради алкохола. Събират се данни и за негови задължения към физически лица. В полицията мъжът има няколко престъпни регистрации за обири. Няма подадени сигнали от страна на майката за тормоз.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР