Жестокото четворно убийство бе извършено на 24 септември м.г. в

...
Жестокото четворно убийство бе извършено на 24 септември м.г. в
Коментари Харесай

Последна Информация: Петър Петров Уби Чичо Си, Съпругата Му И Двете Им Деца С Брадва!

Жестокото четворно ликвидиране бе осъществено на 24 септември м.г. в Каспичан. В разнообразни стаи в къщата бяха открити телата на 81-годишния Георги Великов, 70-годишната му брачна половинка Гуля Великова, 48-годишната им щерка им Славка и 46-годишния им наследник Веселин. Четиримата са били убити с секира по изключително непосилен метод и с особена свирепост.

Престъплението бе разкрито единствено за два часа под управлението на Окръжната прокуратура в Шумен.

За наказания за четворното ликвидиране Петър това не е първата присъда. Мъжът към този момент е бил съден за опит за ликвидиране, осъществен през 1989 год., само че към този момент е оправдан по право.

На 24 септември предходната година на улицата пред къщата сред Петър и чичо му Георги зародил спор във връзка пребиваването му във фамилната къща. Петър бил използвал алкохол. Подсъдимият се прибрал в къщата. Живеел на втория етаж. Взел дребна брадвичка и слязъл на първия етаж, където живеело фамилията на чичо му. Вратата била отключена и Петър влезнал. Умъртвил чичо си и леля си. В това време в къщата пристигнали синът и дъщерята на възрастното семейство, които Петър също умъртвил. След това се качил на втория етаж.

Присъдата на Шуменския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР