Жестоко убийство потресе Видинско, научи BulNews.bg. Мъж е бил пребит

...
Жестоко убийство потресе Видинско, научи BulNews.bg. Мъж е бил пребит
Коментари Харесай

Извънредно! Пребиха до смърт мъж във Видинско след пиянски скандал

Жестоко ликвидиране потресе Видинско, научи BulNews.bg. Мъж е бил пребит до гибел от гостенин в дома си, с който били седнали на разпивка.
Жестокото закононарушение е осъществено още предходната седмица в Димово. В петък жителка на градчето алармирала в полицията, че шурей й не е напускал дома си от известно време. На адреса неотложно дошъл екип от служители на реда, които влезнали в жилището на 60-годишния мъж. В една от стаите на дома измежду бутилки алкохол било открито тялото му. По него имало забележими следи от пострадвания, а аутопсията удостоверила първичните подозрения за насилствена гибел.
Криминалисти неотложно почнали следствие по случая и бързо съумели да го разплетат. Оказва се, че предходната седмица жертвата бил поканил на посетители собствен прочут – 31-годишен от същото градче. Двамата седнали на маса и се почерпили солидно с алкохол. Под въздействие на множеството напитки, двамата мъже се скарали. По-младият скочил на домакина и го повалил на земята. С невиждана гняв той почнал да го рита, като траял, до момента в който приятелят му умрял.
Късно нощес хипотетичният причинител е арестуван в полицейския арест за период от 24 часа. В хода на подхванатите оперативно-издирвателни дейности чиновници на РУ-Белоградчик, бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОДМВР-Видин и криминалисти от ГДНП-МВР събрали задоволително данни за съпричастността му към действието. Повдигнати са му обвинявания за съзнателно ликвидиране. Работата по следствието продължава под управлението на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР