Жестоко убийство потресе Белград. Бизнесмен беше разстрелян на бул. „Крал

...
Жестоко убийство потресе Белград. Бизнесмен беше разстрелян на бул. „Крал
Коментари Харесай

Бизнесмен беше разстрелян посред бял ден в Белград /снимки/

Жестоко ликвидиране потресе Белград. Бизнесмен беше разстрелян на бул. „ Крал Александър “ измежду бял ден с три патрона, оповестява сръбският „ Блиц “.
За закононарушението, осъществено преди две седмици, е арестувана 70-годишната пенсионерка Стоянка Цока Стоянович. Тя е задържана няколко часа след убийството.
Сега, обаче, се появиха шокиращи фрагменти от мястото на престъплението (ВИЖТЕ ТУК), които ясно демонстрират убийството на вложителя Зоран Трифунович. Те са снимани от намираща се наоколо охранителна камера.
Видеото демонстрира по какъв начин Стоянович се доближава повърхностно към Трифунович и разменя с него няколко думи. След това стреля по него. Раненият вложител пада на земята, а пенсионерката стреля още два пъти – в стомаха и в главата му.
Трупът на Трифунович е открит в ранното утро на 2 септември. Полицията незабавно пристигнала на място, само че единствено установила гибелта на предприемача. Пристигнала родственица на Трифунович, която споделила, че Стоянович била в спор с него поради неизплатени заплати, само че не има вяра тя да го е умъртвила.
Полицията незабавно претърсила няколко къщи в региона и арестувала Стоянович в леглото ѝ. Тя отрекла да има връзка със случилото се до момента в който полицията претърсвала дома ѝ. Дори и откакто револверът бил открит, тя продължавала да не се признава за отговорна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР