Жестоко убийство е станало във Великотърновско, съобщиха от полицията. Тялото

...
Жестоко убийство е станало във Великотърновско, съобщиха от полицията. Тялото
Коментари Харесай

Разследват жестоко убийство край Велико Търново

Жестоко ликвидиране е станало във Великотърновско, оповестиха от полицията.
Тялото на 60-годишната англичанка Роуз е намерено в плевнята на къщата й в Ново село. Най-вероятно тя е убита с лопата по изключително нечовечен метод, сочат данните от първичните огледи на мястото на престъплението. За убийството търновските криминалисти арестуваха 35-годишен мъж, който е направил самопризнания.
Престълението бе разплетено в четвъртък след сигнал до кметството в Ново село, че британката не дава отговор на пощенската служителка. Първоначално кметът Христо Христов изпратил до дома двама други заселници от острова, който да ревизират какво се случва с нея.
Англичаните заварили в парцела чужд мъж край свеж ров, който побягнал през дворовете. Местният служител на реда и кметът намерили в плевнята на къщата безжизненото тяло на дамата. Те повикали екипи от ОДМВР и тръгнали на обход с граждански автомобил, с цел да търсят килъра. Открили го да се крие в къщата на самотно живеещ дъртак, с който се познавали от преди. Задържан е и е предаден на криминалистите във Велико Търново.
Направил е самопризнания, че е умъртвил чужденката от ревнивост, описа кметът Христо Христов. Разплитането на жестокото ликвидиране продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР