Жестоко убийство е станало в София. Циганин е пребил брутално

...
Жестоко убийство е станало в София. Циганин е пребил брутално
Коментари Харесай

Циганин преби 82-годишна баба за 3 лева


Жестоко ликвидиране е станало в София. Циганин е пребил брутално стара жена за три лв. в столичния квартал "Красна поляна ".

Трагедията се е разиграла преди към три седмици. Първи за нея оповестяват, възмутени, жителите на квартала в една от Facebook групите.

Те недоволстват от ромските безчинства, които правят жителите на намиращите се наоколо "Виетнамски общежития ".

17-годишният ром е набелязал жертвата си на улицата. Последвал 82-годишната жена до входа и там я заплашил да го пусне. Вътре й се нахвърлил с ритници, повалил я на земята и взел портфейла й, в който имало три лв.. След това изискал тя да го пусне в жилището си, с цел да обере каквото има там.

Жената почнала да се съпротивлява, тогава той я помъкнал по стълбите нагоре, след което буен, съборил я още веднъж и я влачел надолу. Кракът на старата жена се одрал в едно от железата на парапета. Била цялата в кръв, описаха ужасени очевидци.

След като видял, че жертвата му е в безсъзнание, ромът избягал.

"Беше нещо ужасно. Кожата й беше раздрана от желязото, безусловно се виждаше костта ", описа покъртен един от жителите на входа.

Съседи извикали Бърза помощ и бабата била откарана в "Пирогов ", където умряла няколко дни по-късно от раните и преживения смут.

Източници разкриха, че 17-годишният ром е задържан след към седмица, до момента в който правил обир. По време на разпита в 3-то районно той се изпуснал и за предходния случай. Твърдял, че не знае за гибелта на жертвата си./БЛИЦ
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР