Жестоко убийство е извършено вчера в София. Жена, на видима

...
Жестоко убийство е извършено вчера в София. Жена, на видима
Коментари Харесай

Убиха жена посред бял ден в парк в София /снимки/

Жестоко ликвидиране е осъществено през вчерашния ден в София. Жена, на забележима възраст към 65 години, е била нападната в парка в столичния квартал „ Бояна “. Тя седяла на скамейка, когато била ударена с каменна плоча по главата. Починала е на място. Самоличността на жертвата се прецизира. Причината за това е, че персоналните ѝ документи не са били открити. Намерена е единствено трудова брошура.
Официално арестуван за убийството няма, има няколко души, които са отведени в полицейски ръководства в столицата, които дават отговор на външния тип и на облеклото, с които причинителят е бил по време на случая. Единият от тях е мъжът, с който убитата живеела на фамилни начaла. Той има присъда за ликвидиране и причиняване на междинна телесна щета. Версията за обир също е водеща. По нея са арестувани други двама души.
Сигналът за случая е подаден към 15.20 часа на незабавния телефон 112 от очевидец, оповестиха от Спешна помощ. Той е съобщил, че вижда по какъв начин мъж нанася удари по главата на жена в Боянския парк наоколо до улица "Кумата ".
Спешните екипи са тръгнали незабавно, само че при идването си са установили гибелта на нападнатата. Според криминалистите ударите са били толкоз мощни, че по камъка имало косми от главата на жертвата.
Извършителят съумява да избяга. Полицията го търси. По неофициална информация най-веростно става дума за опит за обир. Дамската чанта на жертвата е била хвърлена надалеч от пейката.
Районът е бил отцепен от полицията. Огледът на криминалистите завършил към 20 часа, само че се чака през днешния ден да продължат. Преглеждат се и записи от камери наоколо до мястото на тежкото закононарушение.
Полицията и прокуратурата ще дадат повече информация за жестокото ликвидиране. Очаква се проверяващите да разгласят до какъв стадий е стигнало следствието.
От столичната полиция са отвели няколко души за разпити и беседи в районните ръководства. До късно нощес публично арестуван за тежкото престъпно закононарушение нямаше.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР