Жестоко убийство днес потресе Слънчев бряг. Мъж намушка с нож

...
Жестоко убийство днес потресе Слънчев бряг. Мъж намушка с нож
Коментари Харесай

Убийството в Слънчев бряг: Извършителят и жертвата са били заедно от пет години

Жестоко ликвидиране през днешния ден потресе Слънчев бряг. Мъж намушка с нож жена си. Междувременно случаите на домашно принуждение в изключителната обстановка се усилват.

Жителите на курорта нарекоха мястото на убийството „ къщата на ужасите “. В нея са живели Павел и Татяна през последните 5 години. Той е някогашен авиоинженер с американско поданство, тя е украинка, прочут фешън дизайнер. Пандемията ги разделя за 4 месеца, седмица след срещата им дамата е открита убита, предава БТВ.

Със сълзи на очи най-хубавата другарка на Татяна – Анжела Кирова споделя:

„ Знаем, че я е зарязал по нечовечен метод, че тя е умряла на тази тераса и е нямало късмет да бъде избавена “.

След фамилен скандал: Мъж умъртви жена си в "Слънчев бряг "

Двамата подписват брак предходната година и тя отпътува за Украйна да възобнови документите си, когато е оповестена пандемията. Успява с кола да премине затворените граници и преди седмица идва.

„ Тя се прибра да живеят, да си оправят хотела, да се любуват на живота, само че нещо с индивида се е случило за тези 4 месеца, какво – ние не знаем “, показа Анжела.

Съседите познават съпрузите като спокойни и сплотени.

За последните 2 месеца, 7 дами са изгубили живота си у нас, сигнализира в „ Тази заран “ омбудсманът Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент, базирайки се на данни на Световната здравна организация.

За същия интервал 12% повече дами са потърсили помощ и по телефона. Психолози предвиждат, че повече хора имат потребност от помощ след изолацията.

Омбудсманът търси поддръжка от правосъдното министерство. „ Аз предлагам промени в Наказателния кодекс, с които да се отстрани систематичният темперамент при домашното принуждение. Тоест, то да се санкционира при първия акт, а не да се чакат три поредни опита. Една жена може да бъда убита от първия път “, уточни Ковачева и добави, че е подготвена да се обърне и към Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР