Жестоко убитата журналистка от Русе Виктория Маринова е била съпруга

...
Жестоко убитата журналистка от Русе Виктория Маринова е била съпруга
Коментари Харесай

Убитата журналистка била жена на крупен бизнесмен и собственик на телевизия ТВН

Жестоко убитата журналистка от Русе Виктория Маринова е била брачна половинка на предприемача и притежател на малкия екран ТВН Свилен Максимов, в която тя е работела.

Кабеларката е дъщерно сдружение на телекомуникационното сдружение Нетуоркс. Компанията има кабелна мрежа с няколкостотин хиляди клиенти и е най-големият районен снабдител на тв наличие в Североизточна България

Максимов и Маринова са се развели през февруари тази година. До тогава тя се е занимавала с кабелния бизнес на компанията майка. След това тя се мести в телевизия ТВН, където с изключение на тв водещ на две излъчвания е била и изпълнителен шеф. След развода двамата са запазили естествени връзки и сред тях не е имало кавги.

Журналистите от ТВН са потресени от жестокото ликвидиране, само че по съвет на юрист сега не дават изказвания.

За закононарушението има обвинени, а версията то да е обвързвано с професионалните задължения на Маринова е най-невероятната, безапелационни са нейни близки.

Темата на последното ѝ предаване " Подиум " в действителност е за следствието на " Биволъ " за мега аферата " Джи Пи Гейт ", само че действително става дума за изявленията с проверяващите публицисти Димитър Стоянов и Атила Биро, а не за спомагателни разкрития по тематиката. Разговорите с двамата даже не са водени от Маринова, а от неин сътрудник.

Тв водещата най-вероятно е била следена от килъра си. Тя е спазвала прецизен режим за тренировки и всеки ден е тичала по еднакъв маршрут. Предполага се, че той я е издебнал в миг когато наоколо не е имало хора. Двете съществени версии са жестокото ликвидиране да е осъществено от пристрастеност или от умопобъркан. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР