Жестоко престъпление в Русе. Жертвата е 30-годишната Виктория Маринова -

...
Жестоко престъпление в Русе. Жертвата е 30-годишната Виктория Маринова -
Коментари Харесай

След тежкото престъпление в Русе: Работят по всички версии, за да открият убиеца

Жестоко закононарушение в Русе. Жертвата е 30-годишната Виктория Маринова - административен шеф на русенската телевизия Ти Ви Ен. Тялото на младата жена е намерено през вчерашния ден на дунавския пристан в региона под Захарната фабрика. Разследването се управлява от Окръжната прокуратура в Русе.

Тялото на Виктория Маринова е открито на крайбрежната алея от жител, който подава сигнала в 14,18 ч.
Илиян Енчев, зам.-директор на ОД Министерство на вътрешните работи - Русе: В обрасла с растителност зона се откри мъртвец на разположение от женски пол. Веднага започнаха дейни оперативно-издирвателни мероприятия, които текат и все още.
Самоличността на Виктория Маринова е открита по-късно денем, защото в нея не са открити документи. По неофициална информация по обед тя е имала среща с другари в заведение в Младежкия парк, а по-късно е отишла да тренира, защото през днешния ден трябвало да взе участие в спортните бягания в резервата Сребърна.

От Окръжната прокуратура оповестиха, че са претърсени дома и автомобила на Виктория Маринова, както и жилища на нейни близки. Установен е и маршрута, по който се е движила в този ден.
 Борисов: Убеден съм, че криминалистите ще разкрият убийството в Русе Борисов: Убеден съм, че криминалистите ще разкрият убийството в Русе
Прокуратурата е стопанин на досъдебното произвеждане, само че, както сподели основният прокурор, "прокуратурата ще бъде едно деловодство, в случай че не работят добре...

По първични данни гибелта е настъпила разследване на удари по главата и задушаване. Криминалистите работят по разнообразни версии за убийството й - свързани с персоналния й живот, нападната инцидентно или проследена, по-малко евентуално - поради журналистическата й работа.
Георги Георгиев - областен прокурор на Русе: Назначили сме разнообразни по тип експертизи, в това число и механически, на мобилни устройства, които са употребени. Знаем сигурно, че все още, в който сме намерили натрупа, от него липсват мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата на потърпевшата и част от облеклата й. Работим и по тази версия. Полагаме всички вероятни старания, с цел да установим местонахождението на тези движимости и вероятно чрез това да стигнем до причинителя на закононарушението.
По крайбрежната алея, на която е открито тялото на Виктория Маринова, през днешния ден беше относително оживено.
Стефан Вичев: Доста новобранци, много пропаднали хора се разхождат по тези места. Това, което е по улицата - тука идват, тука си вземат опиатите, тука си пият бирата, смесена с нещо.
Виктория Маринова има дете. От учебното заведение, в което учи, споделиха, че още на следващия ден в неговия клас ще влезе психолог.
 Младен Маринов заяви нови детайлности за тежкото закононарушение в Русе Младен Маринов заяви нови детайлности за тежкото закононарушение в Русе
Всички дейности не престават, уповавам се въз основата на всички конфискувани находки и материални доказателства от мястото на престъплението да стигнем до причинителя...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР