Жестокият“ Матю Пери е обвинен във физическо нападение над множество

...
Жестокият“ Матю Пери е обвинен във физическо нападение над множество
Коментари Харесай

Твърди се, че Матю Пери е „хвърлил масичка за кафе“ по бившата си годеница Моли Хървиц, нападнал е множество жени: доклад

„ Жестокият “ Матю Пери е упрекнат във физическо нахлуване над голям брой дами — в това число някогашната му избраница Моли Хървиц — в репортаж с бомба.

Докато 32-годишният Хървиц отхвърли коментар, когато се свърза с The Post в сряда, източници, близки до починалата звезда от „ Приятели “, споделиха на Daily Mail, че Пери „ хвърли масичка за кафе “ по Хървиц през 2021 година, когато тя го изправи против невярност.

Пери и Хървиц започнаха да се срещат през 2018 година и обществено анулираха годежа си през лятото на 2021 година, само че източник твърди, че Хървиц завърши нещата през февруари, откакто двойката се сби на Свети Валентин.

Твърди се, че мениджърът на литературни гении се е изправил против Пери, откакто е разкрил, че е купил сантиментален подарък за Кейт Харалсън, с която се е срещнал в приложението за запознанства Raya.

„ Той хвърли масичка за кафе по нея и й сподели, че е луда “, споделиха източниците. „ Той мразеше, че тя го заряза и имаше ужасни проблеми с изоставянето. “

При др...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР