Жестоки крясъци и скандали се чуват от стаята на Валери

...
Жестоки крясъци и скандали се чуват от стаята на Валери
Коментари Харесай

Крясъци и викове сред патреотите в Министерски! Има опасност да набият Каракачанов

Жестоки викове и кавги се чуват от стаята на Валери Симеонов в Министерски съвет, оповестяват чиновници на институцията. Ситуацията е стигнала сериозна точка и никой не смее да мръдне из постройката, а виковете и свадите нараствали с всяка минала минута.

Според чиновниците виковете и крясъците ескалирали с придвижване на съвещанието на "Обединени патриоти ". Положението не било по никакъв начин розово и не се очаквало скоро да свърши разправията сред Волен Сидеров, който бил най-гласовит, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

Някои даже се майтапят, че обстановката е рискова като се имат поради бойните умения на някои от присъстващите - Сидеров владее кунг фу, а Симеонов и Касабов - бокс. Най-беззащитни са от Вътрешна македонска революционна организация, защото нито Каракачанов, нито депутатите му Юлиан Ангелов и Искрен Веселинов владеят бойни изкуства.

Преди час в стаята на вицепремиера в оставка Валери Симеонов влязоха и трима кандидати за негов правоприемник на поста. Спряганите имена за момента са на Борис Ячев, Християн Митев и на Марияна Николова, която е шефка на кабинета на Симеонов.

Близо от 5 часа Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов вземат решение вътрешнокоалициионните си проблеми. Освен овакантения пост на Симеонов, би трябвало да се реши и казуса с Волен Сидеров, който намерено изиска оставката на военния министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация Каракачанов, а от седмици наред със Симеонов има тежки различия.

Малко след 16 ч. Волен Сидеров е напуснал съвещанието и си е тръгнал от Министерски съвет, без да се появи пред медиите и да даде изказване, заяви репортерът на ПИК TV Нели Пенкова.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР