Жестока катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79

...
Жестока катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79
Коментари Харесай

Смърт на пътя! Адски сблъсък затвори Е-79 между Мездра и Ботевград /снимки/

Жестока злополука е станала преди минути на интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград, има починала жена, видя първо кореспондент организация BulNews. Тежкият случай e преди отбивката за село Ребърково.
Лек автомобил „ Шкода “ е идвал от София и ненадейно е изпуснал е завоя, след което е влезнал насрещното придвижване и се е забил в камион „ Мерцедес “, претрупан с пелети. Товарният автомобил е пътувал към столицата.
Колата е управлявала към 60-годишна жена, която е починала на място. До нея е пътувал възрастният й татко, който за благополучие се е разминал без съществени пострадвания.
Шофьори споделят, че дамата е била несъответстваща и е карала на зиг-заг. Цялата предна част на „ Шкода “-та е смазана до неразбираемост. Камионът също има обилни материални вреди на предната лява страна. Водачът на камиона показа, че се е опитал да избегне удара, само че колата безусловно го е връхлетяла и не е имало какво да направи, с цел да избегне съдбовния конфликт.
На мястото има полиция, пожарна, кола за спешна помощ, чиновници на Апи и Гражданска отбрана, кола за спешна помощ.
Мястото на злополуката наподобява на военно поле, като придвижването през тази част на основния път е изцяло блокирано. Пътуващите за София могат да употребяват пътя през Искърското дефиле, а тези, които пътуват от столицата към Враца изчакват на място.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР