Жестока житейска драма се разиграва във Фермата. Една от участничките,

...
Жестока житейска драма се разиграва във Фермата. Една от участничките,
Коментари Харесай

Голям катарзис във Фермата, емоциите преляха!

 Жестока житейска драма се разиграва във " Фермата ". Една от участничките, потиснатата стопанка Красимира, за една нощ взе тежко, необратимо решение - да разбие връзката си, да зареже бащата на дребния си наследник и да заживее като волна птица.

Атлетичната хубавица за първи път изиска да бъде самостоятелна от мъжа, който напълно я устоя, откогато са дружно. Красимира пожела да преобърне хода на живота си точно на 31-ия си рожден ден, подкокоросана от младия, прясно разведен предприемач Митко Калайджиев

От известно време той я убеждава, че е неудовлетворена и тъжна, и е време да зареже комфортната роля на майка и стопанка.

" Моля те, стой да потискаш желанията и възприятията си! Трябва да смениш курса на 180 градуса! Каза ми, че нямаш фантазии, само че към момента не е късно да поправиш това! ", нахъсваше я Митко. Според него, с примирението си Красимира дава неприятен образец на детето си и то пораства прекомерно чинно, тъкмо като нея.

Разстроена от думите му, които я допряха надълбоко, тя цяла нощ плака. На идващия ден през сълзи призна пред останалите участници във " Фермата ", че не е щастлива, а до момента е замитала проблемите си и е криела същинските си усеща, оповестява " Блиц ".

" Живях на изсъхнало и умерено, обгрижена и предпазена. Но аз желая да съм щастлива, да бъркам, да падам, да ставам, да пожертвам, а най-много да чувствам. Ако в този момент скоча и си счупя главата най-малко ще знам, че съм пробвала. Не желая да нараня никого, не претърпявам възприятието на виновност, само че ми е време да понеса отговорност, даже пред самата мен ", сподели Красимира, до момента в който ридаеше и четеше написано от нея писмо със заглавие " Какво е щастието? "

Домакинята помоли околните си за амнистия, малко след видеообръщението на мъжа си за рождения й ден. В него той и пожела цялото благополучие на света. " Да знаеш, че се гордея с теб и те обичам! ", добави бащата на сина й, преди да разбере какво го чака.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР