Жестока драма, която за малко да вземе човешки живот, се

...
Жестока драма, която за малко да вземе човешки живот, се
Коментари Харесай

Страшна драма в Бургас! 15-годишен се дрогира и падна от Моста, извадиха го с джет

Жестока драма, която за малко да вземе човешки живот, се разигра този следобяд на Централния плаж в Бургас. 15-годишно момче щеше да стане следващата жертва на бурното неспокойствие, откакто падна от Моста. Спасителите едвам са съумели да го върнат към живота. Това описаха очевидци на случая, представени от " Флагман ".

Трагедията се разиграла малко след 15:00 ч. Летовници са забелязали две момчета, от които едното по-късно се озовало във водата. Първоначално хората са си помислили, че то е скочило да плува, само че истината се е оказала напълно друга.

" Вероятно момчето е глътнало вода при рухването. Видяхме, че потъва, не можеше да плува. Всички започнахме да крещим за помощ. Морето го повлече още по-навътре. Помислихме, че е починал. През това време пристигна един мъж с джет и съумя да го извади на платформата на Моста ", споделя ужасяващ очевидец.

За инцидентапотвърдиха и спасителите Стойчо Добрев и Зорница Желязкова от Пост 1 на Централния плаж, които са реагирали стремително и безусловно го издърпали от лапите на гибелта.
Двамата когато отишли при 15-годишния бургазлия на платформата, той лежал с отворени очи, само че нито дишал, нито имал пулс. Оказали са му първа долекарска помощ и напъните им след няколко минути дали резултат, детето пристигнало в схващане.

По информация на очевидци, момчето е паднало от Моста, защото минути преди този момент е използвал упойващи субстанции, в резултат на което изгубило схващане. Той в началото отрекъл това пред спасителите, само че след това признал, че е пушил трева.

" Момчето беше в безсъзнание. Започнахме да прилагаме първа долекарска помощ, след което то повърна и стартира последователно да диша. Ние му задавахме въпроси, само че той не отговаряше. Постепенно стартира да идва в схващане - сподели името и годините си. Очеивдици ни споделиха, че са видели някой да им дава нещо и по-късно момчето е паднало във водата ", описа Зорница Желязкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР