Жестока драма, която за малко да вземе човешки живот, се

...
Жестока драма, която за малко да вземе човешки живот, се
Коментари Харесай

Невероятна драма! Дрогирано 15-годишно дете падна от моста в Бургас

Жестока драма, която за малко да вземе човешки живот, се разигра този следобяд на Централния плаж в Бургас. 15-годишно момче щеше да стане следващата жертва на бурното неспокойствие, откакто падна от Моста. Спасителите едвам са съумели да го върнат към живота. Това описаха пред Флагман.бг очевидци на случая.Трагедията се разиграла малко след 15:00 ч. Летовници са забелязали две момчета, от които едното по-късно се озовало във водата.

Първоначално хората са си помислили, че то е скочило да плува, само че истината се е оказала напълно друга. " Вероятно момчето е глътнало вода при рухването. Видяхме, че потъва, не можеше да плува. Всички започнахме да крещим за помощ. Морето го повлече още по-навътре. Помислихме, че е починал. През това време пристигна един мъж с джет и съумя да го извади на платформата на Моста ", споделя ужасяващ очевидец.За случая пред Флагман.бг потвърдиха и спасителите Стойчо Добрев и Зорница Желязкова от Пост 1 на Централния плаж, които са реагирали стремително и безусловно го издърпали от лапите на гибелта.

Двамата когато отишли при 15-годишния бургазлия на платформата, той лежал с отворени очи, само че нито дишал, нито имал пулс. Оказали са му първа долекарска помощ и напъните им след няколко минути дали резултат, детето пристигнало в схващане.По информация на очевидци, момчето е паднало от Моста, защото минути преди този момент е използвал упойващи субстанции, в резултат на което изгубило схващане. Той в началото отрекъл това пред спасителите, само че след това признал, че е пушил трева. " Момчето беше в безсъзнание. Започнахме да прилагаме първа долекарска помощ, след което то повърна и стартира последователно да диша. Ние му задавахме въпроси, само че той не отговаряше. Постепенно стартира да идва в схващане - сподели името и годините си. Очеивдици ни споделиха, че са видели някой да им дава нещо и по-късно момчето е паднало във водата ", описа пред Флагман.бг Зорница Желязкова.Пострадалото дете е откарано с кола за спешна помощ в УМБАЛ-Бургас. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР