Жесток удар по Евгени Генчев и то само два дни

...
Жесток удар по Евгени Генчев и то само два дни
Коментари Харесай

Евгени Генчев не е на себе си: Излъга ме най-долно! (пианистът изля гнева си - ВИЖ ТУК)

Жесток удар по Евгени Генчев и то единствено два дни след триумфа на пловдивския му концерт - първи от оповестените три. Пианистът не крие и гнева, и обидата, и разочарованието си от това, което му се сервира.

Не, този път причина за бесовете му не е нито годеницата Валерия Георгиева, нито огорчената от избора му Елена, а... Би Ти Ви. Знаем, че от месеци Евгени имаше предложение от медията да стане наставник в идния сезон на " Гласът на България ". Предложение, което той одобри с ненаситност и за задачата анулира много задължения у нас и чужбина, които към този момент бе приел.

Какво се оказа в последния миг обаче - че продуцентите са решили друго и мястото, което бе предопределено за Генчо, ще си бъде още веднъж на Дара. Той и Дарина Йотова към този момент се бяха срещнали и тя го вкарваше в тънкостите на менторството и формата, само че очевидно не й се е желало да се лиши от хонорара.

Стана по този начин, че и Дара, и Иван Лечев си резервират присъединяване и парите и през този сезон като единствените нови лица ще бъдат Мария Илиева и Миро, които ще дойдат на мястото на Галена и Любо Киров.

Още по-лошото е, че никой не си направил труда да изясни на Евгени за какво е прецакан, нито да го компенсира с нещо.

" Отнесоха се с мен като с безличие, просто ме изритаха, откакто ми бяха предложили персонално мястото и аз одобрих. Не знам кой е най-главният в тези решения, само че истината е, че той ме излъга ", беснеел Генчев.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР