Жесток скандал си спретнаха във Фейсбук президентът на украинската федерация

...
Жесток скандал си спретнаха във Фейсбук президентът на украинската федерация
Коментари Харесай

Шеф на федерация към състезателка: Ако още смърдиш, ще те изгоним!

Жесток скандал си спретнаха във Facebook президентът на украинската федерация по колоездене Александър Башенко и шампионката от Европейските игри в Минск Анна Соловей.
 Легенда в колоезденето мечтае за кариера на мотоциклетист
След успеха й Башенко поздрави за нейния триумф шефът на киевската организация на федерацията Сергей Мухомор, а не персонално Соловей, която се възмути. Последва замяна на реплики.

" Изненадана съм от вашата некомпетентост и неуважение към спортистите. Защото поздравявате за моите триумфи човек, който даже не съм виждала и с нищо не ми е оказал помощ? ", написа Соловей, която прецизира, че от няколко години тренира в Луганск и няма нищо общо с Мухомор.

Башенко избухна много съществено и в огромна степен удостовери думите й, че няма положително отношение към състезателите.

" Караш мое колело, носиш мой екип, на главата си си поставила моя каска, какво повече искаш - да ти въртя педалите ли? Ако вършиш работа, добре, в случай че продължаваш да смърдиш - ще те изгоним и няма и да помним по какъв начин ти беше името ", избухна Башенко.

Той акцентира и някакъв член от контракта й с федерацията, съгласно който нямала право да кара за националния тим, само че при молба да го уточни, се затруднява и продължава със заканите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР