Жесток скандал раздира ГЕРБ броени дни преди вота на 2

...
Жесток скандал раздира ГЕРБ броени дни преди вота на 2
Коментари Харесай

Narod.bg разкри: ГЕРБ се цепи преди вота – Бойко „подстрига” Къдравата Сю, Даниел Митов е аут

Жесток скандал раздира ГЕРБ броени дни преди вота на 2 октомври, издаде гербаджия, свидетел на партийното меле, пред Narod.bg.

Един от кандидатите за трона в хунтата – Даниел Митов, прочут в редиците като Къдравата Сю, е изпаднал в недружелюбност пред отказващия да се пенсионира Бойко Борисов.

Баце безусловно „ подстригал ” къдриците на бунтовния си заместител поради негова необявена пред управлението на ГЕРБ среща в Американското посолство, състояла се преди две седмици.

Митов се появил на спявката от името на шайката, само че даже не предизвестил Бойко за диалога с щатски дипломати. „ Шефът научи за измяната и безусловно полудя, тъй като разчете това като знак, че Щатите ще работят с адютанта му, не с него ”, безапелационен е източникът ни.
 Преди ден Бойко беше в Ловеч… Митов „ необичайно “ липсва
Реклама

Резултатът е жалък за Даниел Митов – макар че тъмносиният почитател на Иван Костов и протеже на Меглена Кунева остана лидер на листата на хунтата във Варна, Бойко не желае и да чуе за някогашния си външен министър в кабинет №2 и го изритал в партийния ъгъл.
 Преди дни Буци „ освети “ Сандански в компанията на Делян Добрев, къде е Къдравата Сю?
Показателен за раздора е фактът, че Митов не участва на нито една предизборна седянка за лакърдии, проведена от Бойко. До тартора на хунтата са нормалните обвинени, само че Къдравата Сю отсъства.
 Даниел Митов се появи на спявка във Варна, на която Бойко отказал да участва
Митов се появява на обособени събития във Варна в компанията на пробития Иван Портних, които Борисов даже не удостоява с наличие. „ След тази издънка Къдравата Сю е навън от вътрешния кръг на Бойко ”, безапелационен е осведоменият с драмите източник на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР