Жесток скандал между мъж и жена роми и контрольори във

...
Жесток скандал между мъж и жена роми и контрольори във
Коментари Харесай

Цигани без билети заплашват с бой кондуктор във влака София-Пловдив

Жесток скандал сред мъж и жена роми и контрольори във трен на БДЖ беше снимана от пасажери и публикувана във Facebook. Видеоклипът провокира вълна от отвращение.

На фрагментите се вижда по какъв начин нападателен мъж сипе обиди по служителя на железниците. Видеото е оповестено във Facebook групата "Извън Закона " и е снимано по линията София-Пловдив.

Скандалът стартира откакто служителя прави забележка, че за следващ път двамата не са си купили билети, а пътуват. От думите на кондуктора излиза наяве, че те са постоянни пасажери и всякога „ не помнят “ да си купят билета на гарата. В отговор ромите стартират да сипят закани. В един миг нападателният ром вади банкноти и стартира да ги размахва против лицето на кондуктора, с цел да показва, че има пари. Друга кондукторка се пробва да успокои обстановката като издава на място билети на двамата гратисчии. Нападнатият мъж пък предизвестява, че ще извика полиция и ситуацията ще стане по-лошо.

„ Ей, внимавай с кой си имаш работа! Боклук! “, вика заплашително той. Накрая излиза наяве, че двойката пътува до село Хаджиево. Справка демонстрира, че цената на билета за съответната дестинация е на стойност 2 лв..

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР