Жесток побой над млад мъж посред бял ден в центъра

...
Жесток побой над млад мъж посред бял ден в центъра
Коментари Харесай

Жесток побой над млад мъж посред бял ден в центъра на Видин

Жесток побой над млад мъж измежду бял ден в центъра на Видин, до момента в който извеждал децата си на разходка. По думите му е обичай с бухалки, ударен е по главата, до момента в който държал едногодишното си дете. Жена му също била бита. По случая има 4 арестувани, измежду които и една жена.

Владимир излиза с едногодишните си близнаци на разходка в центъра на Видин. Нападат го група мъже с бухалки. Преди ден имал друго спречкване на пътя. За да не бъде блъснат от автомобил, Владимир удря по капака на колата. Шофьорът се заканва, че ще се саморазправя с него. Ден по-късно Владимир е атакуван.

Помолих ги единствено да оставя детето. Тогава бях ударен с бухалка по главата. Видях, че през това време бият и жена ми, която държеше другото дете, споделя той.

Когато слиза от автомобила, брачната половинка му Кристина вижда, че Владимир е заобиколен от група мъже. От ударите, които му нанасят, той пада на земята и изпуска едно от децата си. Кристина взима двете деца и бяга. Нападателите заплашват фамилията и с ликвидиране.

Свидетели на случилото се описват, че обстановката е била доста стресираща. Те са на мнение, че сходно нещо е неприемливо.

Близки на нападателите са на друго мнение. Според тях, мъжете са отишли да се помирят и схванат, само че са нападнати от Владимир и брачната половинка му. Това ги предизвикало да отвърнат на удара. Те настояват, че околните им не са носили бухалки и ножове.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР