Жесток побой над коне предизвика взрив от възмущение в интернет.

...
Жесток побой над коне предизвика взрив от възмущение в интернет.
Коментари Харесай

Разследват жестокост над коне в Русе

Жесток побой над коне провокира гърмеж от отвращение в интернет. В навечерието на Тодоровден русенец е снимал по какъв начин пред дома му пребиват от пердах коне, впрегнати в каруци. От полицията проверяват случая.

Русе

Жестокият побой е сниман през вчерашния ден в квартал " Селеметя ", на поляната пред тогавашното, към този момент разрушено, учебно заведение. На фрагментите се вижда по какъв начин мъже бият впрегнатите в каруци коне. Чуват се гласове, които залагат кой кон е по-силен и ще издърпа другия. Русенецът, снимал видеото, отхвърли да застане пред камерата от боязън за разпра, само че пуснал фрагментите в интернет, тъй като за следващ път ставал очевидец на сходни покъртителни подиуми.

Хората, които живеят в квартала, споделят, че тук съвсем всеки ден идват търговци на коне с фургони, само че не са чували да има залагания.

Местните не са доста наясно дали търговците са българи или румънци. Конете ги купували хора от селата. В доста от къщите в близост виждаме каруци. Техните притежатели споделят, че се грижат за конете си, тъй като на тях разчитали за прехраната си.

Освен за принуждение над животните обаче служителите на реда ще проверяват случая и за противозаконни
залагания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР