Жесток и лъжец - с тези думи Мериън Тръмп описва

...
Жесток и лъжец - с тези думи Мериън Тръмп описва
Коментари Харесай

В запис сестрата на Тръмп го нарича жесток и лъжец

" Жесток " и " измамник " - с тези думи Мериън Тръмп разказва брат си - сегашния американски президент, в изработен от щерка й. 
Това е последният удар към президента, нанесен от един от най-близките му родственици.
 Украински народен представител огласи записи на диалози, за които твърди, че са сред Порошенко и Байдън Украински народен представител огласи записи на диалози, за които твърди, че са сред Порошенко и Байдън
Андрей Деркач – народен представител от Върховната рада на Украйна, разгласява аудиозаписи на телефонни диалози сред някогашния президент Петро...
Мериън Тръмп Бари осъжда брат си поради имиграционната му политика, откакто с очите си вижда мексикански деца, отделени от родителите си на границата и изпратени в центрове за задържане.
" Всичко, което желае да направи, е да се хареса на електората си ", сподели тя в записа, получен от " ". " Той няма правила. Няма такива. Неговите постове в Туитър са неистина, о, Боже мой ", прибавя Бари.
Записите са направени скрито от племенницата на президента, която предишния месец разгласява записки за " токсичното семейство ", от което произлиза.
По-малкият брат на президента Робърт, който умря предходната седмица, опита без триумф да спре в съда издаването на книгата. В деня на излизането на записките, която от Белия дом нарекоха „ книга на лъжите ” бяха продадени към 950 000 екземпляра.
 Нов скандал в Белия дом - със запис, показващ ситуацията вътре Нов скандал в Белия дом - със запис, показващ ситуацията вътре
Бивш помощник на президента на Съединените американски щати Доналд Тръмп, която издаде сензационни записки, разгласява и аудиозапис от...
Особено притеснително е изказванието на Бари, че Доналд Тръмп е употребявал машинация, с цел да стане студент: " Той влезе в Университета на Пенсилвания, тъй като откри човек, който да вземе изпитите вместо него ", показа сестрата на американския президент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР