Жесток гаф на Гала, мрежата се тресе от подигравки СНИМКА

...
Жесток гаф на Гала, мрежата се тресе от подигравки СНИМКА
Коментари Харесай

Гала се закопа окончателно, ето как обясни гафа от вчера

Жесток гаф на Гала, мрежата се тресе от насмешки СНИМКА

Вчера обществената мрежа се разтресе от иронични насмешки към водещата на „ На кафе “ - Гала. Във вчерашното си предаването тя сподели фотография, която от дни обикаля обществените мрежи.

Става дума за изображението на жена, наречена Сашка Ганева от Сливница, която има неповторими научни постижения. Блондинката от ефира на Нова телевизия прикани всички да се възхитят на тази сексапилна българка, без даже да си направи труда да ревизира информацията и да доближи до извода, че в действителност дамата на фотографията е порноактриса.

„ Какво да кажа. Каквото и да кажа ще е жалко. По диагонал съм прочела новината. Тъпо беше “, опита се да се извини в ранни зори русокоската. „ Що пък да не работи в НАСА? Тя умее да изстрелва мъжете в Космоса с уменията си щом е порноактриса “, продължи да се майтапи Гала.

„ Аз имам доста съществени пропуски в общата просвета. Може би ще стартира да виждам порно. Вчера нямах време, само че ще почна. Опитах се да ревизира малко за тази порно актриса Саша Грей – е нищо не открих за нея “, съобщи пък Кристина Патрашкова, която също до през вчерашния ден се дивеше на дамата и повтаряше какъв брой е красива, а даже „ не е плейметка “, написа Blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР