Жесток двубой между двама от най-близките участници в “Игри на

...
Жесток двубой между двама от най-близките участници в “Игри на
Коментари Харесай

Изтече информация кой напуска Чистилището в Игри на волята

Жесток дуел сред двама от най-близките участници в “Игри на волята ” 5 следва в епизода на рисковото риалити довечера. Никол Дунев, последната оживяла от истинското племе на Изгубените, и Виолета, която беше изпратена на Чистилището от Мартин Николов - Елвиса, влизат в борба за последното място в играта. Драматичното единоборство ще се случи пред цялостните със сълзи очи на най-близките на двете дами - бащата на Никол - Краси Дунев и дъщерята на Виолета - Денислава Велкова.

След вчерашното раздробяване на Амазонките, в “Игри на волята ” 5 към този момент има единствено две племена - Гладиаторите и Старейшините. Тази вечер капитаните на алените и сините - Мартин Николов - Елвиса и Крум Апостолов ще влязат в борба от значително значение. Победителят ще завоюва основно персонално преимущество, което може да промени хода на играта.

Коя от двете дами ще се причисли към племето на половинката си в “Игри на волята ”? Отговорът, съгласно осведомени с хода на играта, е явен. Виолета ще завоюва борбата довечера, а Никол ще напусне надпреварата вечно. Нещо повече. Виолета ще е една от десетимата финалисти в риалити формата, научи още GlasNews.bg. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР