Жесток до степен на нечовешка бруталност, пристрастен към мафиотските филми

...
Жесток до степен на нечовешка бруталност, пристрастен към мафиотските филми
Коментари Харесай

Ето я зловещата история на секс робинята Маргарита и изрода сводник Гаргамел, освободен от съда и духнал в чужбина

Жесток до степен на нечовешка грубост, привързан към мафиотските филми с готовност на припечели бързо, състезател на ниско равнище в крими структурите на Хасково - ето това е Илко Тонев - Гаргамел, мъжът, който пребива приятелката си Маргарита, до момента в който тя не изпадне в кома и не я обезобразява вечно. 
За случая се заприказва още лятото, когато стана ясно, че мъж и жена идват в Равда на отмора от Холандия, написа Блиц. Там се скарват, мъжът пребива момичето, оставя го пред болничното заведение в Бургас и си потегля. Дори и обръгналите на всичко служители на реда са потресени от гледката на окървавената жена, която е със счупвания, пукнат бял дроб, вътрешни разкъсвания, а лицето й е като кървава, пихтиеста маска. По-късно лекарите ще признаят, че на моменти не са вярвали, че момичето ще се съвземе. 
Историята на Маргарита и Илко е класика в жанра. Тя се влюбва в него, той й предлага да заминат за Холандия и там към този момент настъпва същински пъкъл. Побоища, зверства, изнасилвания. Когато Маргарита съумява да избяга, дружно с още няколко души Илко безусловно я смазва от пердах. Неясно по какъв начин по-късно отпътува с нея за България и там следва нова серия жестокости. Поводът да избухне е бягството на друга българка, която е работила с Маргарита в Холандия.
Докато Маргарита е в болничното заведение, служителите на реда устройват гонене и спипват Илко Тонев в хотел в Китен. Той прави обезверен опит да избяга и скача от втория етаж, счупвайки прешлените си. 
След няколко дни престой в ареста е освободен под парична гаранция с претекста, че е със здравословни проблеми и надали може да се укрие. Независимо от сериозността на закононарушението и от богатото му престъпно минало, той е пуснат на независимост от съда в Бургас. И прави това, което множеството родни бандити в такива случаи. Не съблюдава нито едно от наложените му ограничавания. Излиза от България и бяга в Холандия, като не заплаща и гаранцията си. 
Гаргамел е осъждан за опиати, обществено знае се делото му за 2 кг. хероин, след което излежава присъда в пандиза. Добре прочут е измежду локалните поданици, макар че напоследък главно живее в Холандия. Той е прочут измежду локалните поданици като избухлив темперамент, случвало се и различен път да протяга ръка на дами, настояват хората. Илко самичък си признал, че редовно биел Маргарита, тъй като го "предизвиквала ". Страницата на Илко Тонев във Facebook е цялостна със сълзливи постулати от мафиотски филми и цитати от българския сериал "Под прикритие ". 
По времето, когато Маргарита гасне в болничното заведение, той написа: "Красивата осанка се среща постоянно, само че красивата душа се среща рядко! " Цитира и още един път думите на Росен Гацов - Куката от "Под прикритие ": "Не вярвай в клетвите на наркомана, сълзите на к*рвата и усмивката на прокурора. " По това време към този момент е на мира в Холандия, където се укрива, откакто бяга от правораздаването. Историята на Маргарита надали би се разчула, в случай че не е Норберт Чайпек. Австриецът е именуван в родината си "Бащата на безпризорните ". В България той открива два приюта, единият от които е за дами, жертви на трафик. Именно по този начин той се сблъсква с Маргарита. 
На 14 септември той разгласява на профила си във Facebook фотоси на Маргарита и споделя какво се е случило с нея. В поста си Норман Чайпек моли всеки, който може да помогне с финансови средства, и изяснява, че Маргарита е изписана пет седмици, откакто е призната, а в този момент се нуждае от голям брой интервенции, в това число и от присадка на лицето. "Няма част от тялото й, която да не е наранена ", признава той. Незнайно по какъв начин на поста му се озовава Надежда, майка на младо момиче, която е изгубила щерка си, и в отчаянието си счита, че точно нежната Маргарита е нейното дете. 
"Може ли да ми кажете по какъв начин се споделя момичето от фотографията? Питам, тъй като наподобява да щерка ми, която всички мислят за умряла, само че аз нямам доверие, че тялото, което погребахме, е нейно. Това се случи преди 8 години. Казаха ми... стана злополука. Умишлено не загатвам името, тъй като не желая да бъда излъгана. Моля пишете ми, отговорете на въпросите ми ", написа Надежда. 
Накрая въпреки всичко се оказва, че това не е нейното дете, само че битката за Маргарита продължава. Кампанията по набиране на средства за лекуването й продължава и сега. Не се знае какъв брой още интервенции ще би трябвало да претърпи, само че лекарите са безапелационни, че здравословното й положение към момента е доста неприятно. Последната намеса е била направена едвам преди няколко дни, когато се постанова да бъде оперирана още веднъж, тъй като получава задръстване на червата. 
Норберт Чайпек и брачната половинка му Невена са разкрили банкова сметка, на която събират пари за лекуването на момичето. Илко Тонев е задържан преди дни в Хага. Предстои да бъде екстрадиран в България, където ще бъде упрекнат в трафик на дами, опит за ликвидиране и нанасяне на тежки телесни повреди.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР