Жертвите на стрелбата в жилищна сграда в Чикаго станаха пет,

...
Жертвите на стрелбата в жилищна сграда в Чикаго станаха пет,
Коментари Харесай

Пет са вече жертвите на стрелеца от Чикаго

Жертвите на стрелбата в жилищна постройка в Чикаго станаха пет , откакто ранена при стрелбата жена умря през вчерашния ден от раните си, съобщи Асошиейтед прес.

„ Петата жертва е жена, която е от славянска националност, само че не е българка ", сподели по NOVA Иван Анчев - общоприет консул на България в Чикаго.

„ Стрелбата е била извънредно изненадваща за жертвите.  Жалби от страна на жертвите към нападателя не е имало, те не са имали никакъв допир – човешки, административен или какъвто и да е било ”, сподели още той. 

В обществените мрежи има апел за дарения, подписан от " Дани и Иси ", с цел да бъде проведено погребението на убитите. „ Ние оказваме помощ и вършим всичко, което е в нашите пълномощия и благоприятни условия. В непрестанен контакт сме с околните на починалите и в България, и с тези, които са в Чикаго ” , разяснява Иван Анчев. „ Не познавам персонално хората, които провеждат подписката, само че сме в контакт с близки на жертвите. Един от тях е синът на една от тях ”, уточни още той.

„ В непрестанен контакт сме и с полицейските управляващи. Последната среща беше безусловно преди часове. Почти ежечасно докладваме в Министерството на външните работи ”, уточни още той.-->

67-годишен пенсиониран строителен служащ влязе в събота вечерта в жилището на съседите си и простреля четирима души, които вечеряли. Стрелецът отишъл и на горния етаж, където простреля още една жена, която по-късно умряла от раните си.

Арестуваният бил конфликтна персона и постоянно се карал със съседите си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР