Жертвите на нисък железопътен мост в Даръм в американския щат

...
Жертвите на нисък железопътен мост в Даръм в американския щат
Коментари Харесай

Наричат този мост Отварачка за консерви

 Жертвите на невисок железопътен мост в Даръм в американския щат Северна Калифорния към този момент са над 110 камиона. Мостът получи прякора " Отварачката на консерви ", тъй като с огромна успеваемост срязва таваните на камионите. 

На това затруднение по американската пътна мрежа е отдаден даже специфичен уебсайт - 11foot8.com, в който се разгласяват клипове от случаите. Името на уеб страницата е обвързвано с височината на култура под железопътния мост - 11 фута и 8 инча (3,55 м).Въпреки предизвестието, водачите на камиони настойчиво се пробват да се проврат под моста. 

При това, в случай че в България има единствено знак, посочващ, че остарелия ЗИЛ няма да премине, то в Съединени американски щати " Отварачката на консерви " е оборудвана с сензори, определящи височината на транспортните средства, светофари, които стартират да светят в алено, в случай че към моста се доближава извънгабаритен камион. 

Въпреки всичко, шофь
Наричат този мост " Отварачка за консерви "
Мостът в Даръм е издигнат преди съвсем 100 години. В тези времена, когато не е имало стандарти, регламентиращи, дали под мостовете ще може да премине камион. 

Все отново управляващите са подхванали в последна сметка ограничения. Работата по издигането на моста ще завърши на 5 ноември тази година и ще коства половин милион $, оповестяват North Carolina Railroad.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР