Жертвите на коронавируса у нас станаха четирима. Мъж е починал

...
Жертвите на коронавируса у нас станаха четирима. Мъж е починал
Коментари Харесай

Четвърти починал от коронавирус у нас

Жертвите на ковид у нас станаха четирима. Мъж е умрял в " Пирогов “, заяви началникът на Националния действен щаб проф. Венцислав Мутафчийски.

Общият брой на записаните случаи на коронавирусната зараза у нас към този момент е 313.

Новите случаи за денонощието са 37, като по-голямата част от тях са в София. Така общият брой на записаните заболели с Covid-19 в столицата доближават 200.

През нощта са открити 11 инфектирани в София: От тях четирима са от болничното заведение „ Света Анна “, една лекарка от Пета градска болница, мъж от „ Сити Клиник – Токуда “, мъж от  Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи, четирима амбулаторни пациенти, уточни проф. Мутафчийски.  

Във Варна има 1 новоустановен пациент, в Пловдив са двама – мъж на 83 години и жена на 47 години от болница „ Свети Георги “, тя работи в неврохирургията, в Бургас са четирима нови пациенти - семейство с две деца на 15 и 20 години– те са под от домашна карантина, като бащата се върнал от Франция на 18-ти март, в Кърджали има двама новорегистрирани пациенти -мъж на 71 години  и жена на 68 години от Ардино.

Няма деца, които са в болница, само че обезпокоително е положението на част от по-възрастите пациенти. Починал е един от тях, който е бил настанен в " Пирогов ":

„ Нямаме деца, които са приети в болница. Ние обявихме през вчерашния ден, че те не са признати в болница и нямат някаква основна клинична симптоматика.

Тревожно е положението на пациентите, които са в по-горната възрастова група, в това число и на най-възрастната жена, която във Военномедицинска академия  - на 86 години, която е пред интубация, с извънредно тежка клинична картина, която се развива доста бързо  - от към четири дни, от очевидно никакви недоволства или с минимални недоволства до извънредно тежка картина.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР