Жертвите на коронавирус във Великобритания за последното денонощие са 439.

...
Жертвите на коронавирус във Великобритания за последното денонощие са 439.
Коментари Харесай

5000 станаха жертвите на коронавируса във Великобритания

Жертвите на ковид във Англия за последното денонощие са 439. Така общият брой смъртни случаи в страната става 5373.
Тествани са 208 837 души, от които позитивните са 51 608, заяви здравното министерство. Данните за през вчерашния ден бяха са 47 806 случая на Covid-19. 
Кметът на Лондон Садик Хан удостовери, че 10 от жертвите са чиновници в публичния превоз. В същото време управляващите не престават да изпитват компликации в убеждаването на хората да стоят по домовете си на хубавото време.
Затварянето на парковете и останалите открити площи в градовете ще бъдат последна и последна мярка в границите на карантината, съобщи министърът на жилищната политика, локалните общности и локалното самоуправление Робърт Дженрик. 
Премиерът Борис Джонсън, който след 10-дневна самоизолация и неотшумяващи признаци, влезе в болничното заведение „ Сейнт Томас “. Говорител на премиера заяви, че той ще остане краткотрайно в болничното заведение и е в положително въодушевление.
Утрешната постоянна среща на кабинета към този момент бе анулирана.
Продължават само всекидневните срещи на членове на кабинета, които са в екипа за битката с ковид. Днес тази среща бе ръководено от външния министър Доминик Рааб, който ще поеме функционалностите на Борис Джонсън, в случай че това се наложи. 
От Дуаунинг стрийт в това време опровергаха като „ дезинформация “ известие в съветска медия, че Джонсън е на респиратор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР