Жертвите на жестокото престъпление вече са петима души. За нападателя

...
Жертвите на жестокото престъпление вече са петима души. За нападателя
Коментари Харесай

Жертвите на жестокото убийство в Чикаго вече са петима

Жертвите на жестокото закононарушение към този момент са петима души. За нападателя се знае, че е бил техен комшия. Финансови усложнения и заплахата да загуби дома си към този момент са хипотетичният претекст на нападателя.

Продължаваме да следим случая със стрелбата в Чикаго, при която починаха трима българи. Жертвите на жестокото закононарушение към този момент са петима души. За нападателя се знае, че е бил техен комшия. Финансови усложнения са хипотетичният претекст за закононарушението.

Две от жертвите - Искра и Ивайло Попови са майка и наследник, родом от Габрово. Преди към 30 години Искра се преместила да живее в Съединени американски щати, а по-късно я последвал и синът ѝ. Съседи описват, че последно той си е идвал преди 3-4 години. На адреса към момента живее бащата на Ивайло, само че през целия ден никой не отговаряше.

Част от живеещите в блока научиха от нашия екип, че техни съседи са станали жертва на грубо закононарушение зад граница, а други ги описаха като благи хора.

Сред жертвите е и Цветанка Костадинова, която е брачна половинка на Ивайло от към 2 години. Няколко минутно забавяне избавило от стрелбата нейния наследник от предходен брак.

Елена Цанева, Чикаго: По-възрастната жена, която е убита, е имала желание да тръгне за България, да се завърне дефинитивно и това е било като прощална вечеря, на която те са се събрали. Изчаквали са да се дойде и синът на снахата - 21-годишен юноша, който малко е просрочен, в действителност той стопира и чува последния изстрел. Когато се качва, вижда какво се е случило, за жалост.
В обществените мрежи и дарителски платформи децата на убитите българи насочат апел за събиране на средства за връщането на телата на убитите в България.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР