Жертвата е съпруга на шефа на групата на ГЕРБ в

...
Жертвата е съпруга на шефа на групата на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Разкриха убийство на управителка на аптеки в Русе

Жертвата е брачна половинка на шефа на групата на ГЕРБ в общинския съвет

Полицията задържа двама мъже, обвинени за отвличането и убийството на Еранухи Пехливанян - брачна половинка на Бедрос Пехливанян, началник на групата на ГЕРБ в общинския съвет в Русе.

Дамата, което поела поста на шеф във веригата от аптеки на своя брачен партньор, била отвлечена в петък предходната седмица. В понеделник вечерта криминалисти стигнали до причинителите, които създали цялостни признания. Те споделили, че са отмъкнали към 50 000 лв. от вкъщи на жертвата си, умъртвили са я и са разчленили тялото є. Останките метнали в дере в землището на село Иваново към река Русенски Лом. Вчера те са завели служителите на реда до мястото, където частите от тялото били открити. Открити са и част от отмъкнатите пари.

Пeхливанян е един от най-известните фармацевти в Русе, а след влизането му в политиката през 2019 година трансферирал бизнеса на брачната половинка си, която по обучение е зооинженер. През 2019 година в аптеките им е имало 67 чиновници, оборотът им е достигал 10, 3 млн. лева годишно, облагата - 116 000 лева

И двамата арестувани са от Иваново и имат дълги крими досиета. Очаква се през днешния ден да им бъдат повдигнати обвинявания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР