Жертва на насилие на пътя е станала съпругата на капитана

...
Жертва на насилие на пътя е станала съпругата на капитана
Коментари Харесай

Насилие на пътя: Шофьор нападна съпругата на баскетболен национал

Жертва на принуждение на пътя е станала брачната половинка на капитана на баскетболния тим на колички Николай Ваклинов. За това заяви той във фейсбук, а полицията към този момент работи по сигнала, научи " 24 часа ".



Лицето на жертвата след нарязванията от стъклата

В събота вечерта, когато снегът стартира да вали в София, дамата е в колата си и прави маневра, с цел да се престрои на завой. В същото платно с висока скорост се движи опел. Шофьорът решил, че го засича. Блокирал пътя й и слязъл от возилото. Започнал да псува и заплашва.

" Опитах да се извиня, че в случай че съм направила нещо, то е поради неприятните метеорологични условия, макар че карах доста постепенно, с нужните сигнални светлини. Той се приближи и счупи с пестник страничния ми прозорец и огледалото ", споделя дамата.  



Счупеното стъкло на автомобила

Стъклата се пръснали и я наранили. Нарязали лицето и ръцете й. След това нападателят се качил в колата си и избягал. Жената е подала сигнал незабавно. От Бърза помощ промили раните й, а служителите на реда записали номера на колата, в която е бил нападателният мъж.

" Споделям това, тъй като такива актове би трябвало да се санкционират. Моля всеки, който има такива случаи да търси правдивост ", написа брачната половинка на Николай Ваклинов. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР