Жертва на Джефри Епщайн твърди, че са заснети секс записи

...
Жертва на Джефри Епщайн твърди, че са заснети секс записи
Коментари Харесай

Направени са секс записи на принц Андрю и Ричард Брансън, твърдения на жертвата на Епщайн

Жертва на Джефри Епщайн твърди, че са снимани секс записи на английския принц Андрю, някогашния президент на Съединени американски щати Бил Клинтън и милиардера предприемач Ричард Брансън, разкриха правосъдни документи.

Сара Рансъм, която даде изказване за влияние върху жертвата преди осъждането на английската социалистка Гислейн Максуел за полов трафик, наподобява написа известия, в които се твърди, че тримата са били снимани от педофилния финансист.

Откъсите бяха маркирани от компания, представляваща юриста на Епщайн, Алън Дершовиц, с цел да показва, че госпожа Рансъм „ очевидно няма меродавност “.

Андрю се отдръпна от публичния живот след фурора към другарството му с Епщайн и заплати милиони, с цел да уреди дело за гражданско полово посягане с Вирджиния Джуфре, жена, която твърдеше, че в никакъв случай не е срещал.

Той беше изпъден от работещата монархия и към този момент не употребява стила си на HRH, откакто госпожа Giuffre, която беше трафикирана от Епщайн, го упрекна в полово принуждение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР