Жертва на брутална кражба е станала Петя Буюклиева. Шармантната естрадна

...
Жертва на брутална кражба е станала Петя Буюклиева. Шармантната естрадна
Коментари Харесай

Крадци обраха дома на Петя Буюклиева

Жертва на брутална кражба е станала Петя Буюклиева. Шармантната естрадна звезда призна, че столичният ѝ апартамент е бил отарашен от крадци, които отмъкнали всички полезности, принадлежащи на нея и брачна половинка ѝ Тони. Това се случило, преди музикалното семейство неотдавна да се реалокира в новото си жилище.

Апашите отмъкнали даже премиите от дългогодишната театрална кариера на Буюклиева. „ Скъпи и прескъпи, някои с нумизматична стойност. Ценях ги доста. Преди да се преместим в новия си апартамент, ни обраха. Докато сме били на открито за малко с мъжа ми, очевидно са ни следили и са отворили за секунди и бяха взели всичко “, жалва се ексцентричната звезда. След тази преживелица тя си дава сметка, че в действителност спомените и страстите са доста по-ценни и значими от всеки един веществен подарък. „ Преди това доста държах, само че разбрах, че всичко, което може да се купи с пари, по никакъв начин не е скъпо “, прави умозаключение тя.

Преди дни певицата отпразнува своя 64-ти рожден ден. За празника си поискала в скоро време синът ѝ да я подари с внуче, на което да пее безконечния си шлагер „ Баба ми е съдбовната жена “. Мечтата ѝ била първородната наследничка да бъде момиченце, тъй като Петя към този момент е усетила насладата да е мъжка майка. Не знаела дали младите ще ѝ окажат достойнството да кръстят бъдещата внучка или внуче на нея, само че поради обстоятелството, че снахата е чужденка и е родом от Албания, можело да изберат и интернационално име.

Единственият наследник на естрадната звезда се ожени за годеницата си на обилна женитба край морето преди 2 години. В момента младото семейство се е открило в Швейцария, откъдето в действителност стартира любовната им история. Тони-младши и албанката Еги се залюбват още като студенти в Бремен през 2013 година, където тя се открива след колежанските си години в „ Оксфорд “. Отново дружно не престават образованието си в Цюрих, където сега синът на Буюклиева прави докторантура. Родената в Албания Еги и нейните родители са християни. Дядо ѝ пък има тапия за висше обучение от България и естествено, той пръв предизвиква връзката ѝ с Тони. Петя и мъжът ѝ – музикантът управител Тони Георгиев, пък посочили на бъдещата си снаха най-хубавите места в страната. Именно тогава Тони и Еги вземат решение, че желаят да си кажат „ да “ някъде из морските ни курорти.

Красавицата към този момент работи в американско-швейцарска компания, само че е подготвена да излезе в отпуск по майчинство, когато щастливото събитие им се случи. Самата Петя Буюклиева е разказвала, че синът ѝ се появил на бял свят с доста вървене по тъгите и молебствия към Бог. Чудото се случило, откакто за 10-годишнината от брака им с Тони двамата се венчали в черква.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР