Жертва или тиранин е главната героиня в премиерната за родния

...
Жертва или тиранин е главната героиня в премиерната за родния
Коментари Харесай

Един от най-харесваните мексикански сериали „Доня Сандовал“ с премиера у нас

Жертва или тиранин е основната героиня в премиерната за родния ефир сантименталната мексиканска драма? Отговора феновете на DIEMA FAMILY ще открият в теленовела „ Доня Сандовал “, въодушевена от действителни събития и романа на Ромуло Галегос „ Доня Барбара” - от 20 октомври всяка събота и неделя от 16.00 ч.

Историята споделя за невероятния живот на Алтаграсия Сандовал – напълно красива и преуспяла жена с разтърсваща загадка от предишното. Тази загадка е и повода тя да се трансформира в неумолимата Доня, която е през днешния ден.

Силното екранно наличие и външността на актрисата Арасели Арамбула дават опция на основателите на поредицата да основат многопластовия облик на „ Доня Сандовал”. Като дребна основната героиня губи родителите си в грубо закононарушение, а по-късно става и жертва на принуждение. Тези ужасяващи събития трансформират Алтаграсия в коравосърдечна и амбициозна жена. Единственото ѝ желанието е да ръководи империя от сполучлив бизнес, служеща за инструмент за разпределяне на безмилостно правораздаване. Без да чака, обаче, това ще я води до непознати и плашещи за нея усеща – любовта към дете и мощно приличане към мъж.

Успехът на „ Доня Сандовал “ се дължи освен на въздействащия сюжет, само че и на майсторското му пресъздаване. След излъчването й в Мексико и Съединени американски щати, поредицата се трансформира в най-рейтиниговата премиера на Telemundo от години насам и една от най-високо харесваните испаноезични продукции.

Разтърсваща история за изменничество, жаждата за възмездие, възмездие и помиряване. Не пропускайте епизодите на сантименталната драма за именитата „ Доня Сандовал” – от 20 октомври, събота, в 16.00 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР