Жером Боатенг, Леон Горетцка и Рафиня тренираха заедно с останалата

...
Жером Боатенг, Леон Горетцка и Рафиня тренираха заедно с останалата
Коментари Харесай

Контузиите в Байерн вече са на заден план

Жером Боатенг, Леон Горетцка и Рафиня упражняваха дружно с останалата част от тима на Байерн (Мюнхен) през днешния ден, като заниманието им е първо след лекуване на разнообразни травми, заяви клубът от Бундеслигата.

Защитникът Боатенг напусна лагера на националния тим на Германия преди провалянето от Франция през вчерашния ден в шампионата Лига на нациите поради мускулни проблеми. Горетцка пък въобще не беше част от групата на Йоахим Льов.

От своя страна Рафиня се възвръща след разтежение на връзки на глезена, като контузията му е от мача с Байер (Леверкузен) преди месец. Крайният бранител към този момент тренира и ще се преценя в последния миг дали може да бъде употребен в съботния мач като посетител на Волфсбург.

Дейвид Алаба тренира малко с главната група, след което отиде да продължи работата си по самостоятелен проект.

Треньорът Нико Ковач е без колумбийския национал Хамес Родригес, както и някои от немските национали, които през днешния ден се прибират в клуба.

Officially back in Bundesliga mode #FCBayern #MiaSanMia #packmas pic.twitter.com/RVNjD4aU5E
— FC Bayern English (@FCBayernEN) October 17, 2018
Байерн няма победа в последните три мача в Бундеслигата и се намира на 6-о място в класирането, на 4 точки от водача Борусия (Дортмунд). Бундеслига 8 кръг, събота 20 октомври  Волфсбург 16:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР