Жерар Депардийо твърди, че никога, никога не е малтретирал жена

...
Жерар Депардийо твърди, че никога, никога не е малтретирал жена
Коментари Харесай

Как Жерар Депардийо отвърна на обвиненията в сексуално насилие и тормоз

Жерар Депардийо твърди, че " в никакъв случай, в никакъв случай не е малтретирал жена " като отговор към обвиняванията в обезчестяване и полово принуждение. 74-годишният артист написа отворено писмо, оповестено в неделя от френския вестник Le Figaro, в което споделя, че сходни изказвания " мощно го засягат и унищожават ".
 Жерар Депардийо е упрекнат в полово принуждение и тормоз от 13 дами
И Жерар Депардийо полов принудител

Невинен до доказване на противното

" Да нараня жена би било като да ритна личната си майка в корема ", безусловно написа той, съгласно BBC News.

Депардийо бе упрекнат в на младата актриса Шарлот Арнолд, в дома си в Париж през 2018 година " Да, тази жена пристигна в къщата ми, в стаята ми, само че по лично предпочитание. А през днешния ден тя споделя, че е била изнасилена там. А това не е правилно, тя даже се върна повторно ", написа още френският артист в писмото си.

Според Deadline, юристът на Арнолд пък твърди в изявление за френската радиостанция France Info, че е клиентката му е " шокирана и скандализирана " от писмото на Депардийо. " Г-н Депардийо споделя, че разкрива своята истина, само че това не е истината на Шарлот и сигурно няма да бъде тази, която ще бъде доказана от съда ", изрично добави бранителят.

Коментарите на Депардийо във Le Figaro идват съвсем три години откакто той беше публично упрекнат в над млада, едвам 22-годишна, тогава неназована актриса. Актьорът още тогава отхвърли обвиняванията, потвърждавайки, че е почтен и няма от какво да се опасява. Също по този начин твърдeше, че Арнолд е подала тъжба, откакто той е отказал тя да взе участие дружно с него в шоу стратегии.
 Крис Нот година след обвиняванията в полово принуждение
Крис Нот година след обвиняванията в полово принуждение

Актьорът изпитва виновност единствено по една причина

По-рано тази година 13 други дами също упрекнаха артиста в обособени произшествия на полов тормоз. Оплакванията са от хора в актьорския отрасъл, за интервала сред 2004 и 2022 година " Често съм правил това, което другите не биха се осмелили да създадат - превишаване на някои граници на снимачната площадка сред два фрагмента... само че просто за с цел да се посмея ", написа още Жерар Депардийо в писмото си. " Но в случай че съм наранил или шокирал някого, то не е било съзнателно и апелирам да бъда извинен, че се държах като дете, което желае да се забавлява. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР