Женствеността е вечен тренд! Без значение на колко години сте

...
Женствеността е вечен тренд! Без значение на колко години сте
Коментари Харесай

Пълнота и женственост: красиви и елегантни визии за лятото от 50+ модница с нестандартна фигура

Женствеността е безконечен тренд! Без значение на какъв брой години сте и каква цифра демонстрира кантарът, в грациозен тоалет всяка жена ще наподобява зашеметяващо! Днес дано да разгледаме хармонични летни ансамбли от зряла модница с ексцентрична фигура.

Роклята с дискретна щампа е най-хубавото всекидневно облекло за дами от всякаква възраст и вид фигура. Блогърката добави визията с кожени чехли и топла кафява чанта.

Нашата героиня обича сарафаните, избира дължината от миди до макси. Модел с висока талия образно прави силуета по-тънък, а свободната кройка на полата сполучливо прикрива непотребните сантиметри в региона на корема и бедрата.

Флоралните претекстове върху облеклата са идеални за лятото. За да не навреди на изображението, една жена заобикаля прекомерно огромни и контрастни шарки, само че междинните цветя наподобяват отлично на извита фигура.

Можете да бъдете женствени освен в поли и рокли. Дует от алена блуза и панталон с кариран принт наподобява не по-зле на дама 50+. Широк съвременен колан удобно акцентира талията, правейки силуета по-пропорционален.

Клетката на панталона може да бъде дребна. Вижте по какъв начин моделът в спокоен бежов цвят е органично комбиниран с перфорирана блуза. С това облекло можете комфортно да преживеете горещите летни дни.

Точките са един от най-търсените и женствени принтове на новия сезон. Разпознаваем модел със междинен размер наподобява ужасно на роклите. Допълнителни елементи на изображението са стилен плетен аксесоар и розови чехли.

Разкроената пола с съвременен флорален принт е съвършено съчетана с втален “топ ”. Плетена тениска + midi пола + плетена чанта – елементарен и понятен комплект за всеки ден. В нехаен външен тип е целесъобразно да употребявате комфортни обувки с ниска скорост, както прави нашата героиня.

Денимът се съчетава еднообразно добре както с миди рокли, по този начин и с дълги до земята сарафани. Дали ще е деним в нормалния наследник цвят или топъл кремав колорит – няма значение.

Полата с А-силует с перфорации е добър избор за топло лято. Модел с талия от хартиена торба ви разрешава да създадете най-изтънчения и мекушав контур. Блогърката съчета ахроматична бяла пола с освежаваща маслинена блуза.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР