Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) загуби първата си

...
Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) загуби първата си
Коментари Харесай

Марица загуби гостуването си на Безие в Шампионска лига

Женският волейболен първенец на България Марица (Пловдив) загуби първата си среща за този сезон в груповата фаза на Шампионската лига. Момичетата на Борислав Крачанов изгубиха с 0:3 (21:25, 20:25, 16:25) гейма от френския Безие (Безие) в Арена Нарбон.

Двубоят стартира равностойно и се стигна до 9:9. Безsие съумя да поведе с три точки при 18:15 и Борислав Крачанов изиска таймаут. Вицешампионът на Франция съумя да вземе първия гейм след 25:21.

Във втората част домакините съумяха да пернат с три точки при 10:7. Стигна се до 15:11, а Безие взе втория и гейм след 25:20.

Страхотно стартира третия гейм за българските шампионки и те поведоха с 6:3, само че последователно френският отбор изравни и поведе в резултата. Стигна се до 18:14, а след 25:16 Безие затвори дуела в своя изгода.

Най-резултатна за Марица стана Силвана Чаушева, а Симона Димитрова добави 12 точки, а Александра Миланова се регистрира с девет.

Анхела Лейва от Безие беше определена за най-хубав състезател в дуела. Тя стана и най-резултатна за победителките с 19 точки.

В идващия си мач от групите на Шампионската лига маричанки ще са хазаин на 8 декември в зала Колодрума на турския гранд Фенербахче Опет (Истанбул), който е хазаин на следващия ден на съветския Динамо (Казан) в първата си среща от шампионата.

Следващата среща на Марица е в събота - посещение на Берое (Стара Загора) в петия кръг на Националната волейболна лига Демакс.
 Шефовете във волебола ни ще разискват докладите на треньорите за подрастващи
Шефовете във волебола ни ще разискват докладите на треньорите за подрастващи

Това ще бъде във вторник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР