Женският пазар ще се включи в „Sofia Alternative Tour“ като

...
Женският пазар ще се включи в „Sofia Alternative Tour“ като
Коментари Харесай

Женският пазар в София вече е международна туристическа дестинация

Женският пазар ще се включи в „ Sofia Alternative Tour “ като атрактивна туристическа дестинация и част от така наречен "зона на толерантността ", като място за междукултурен продан. Всеки ден от годината ще са безплатните туристически обиколки на София. Пазари „ Възраждане “ и Сдружение „ 365 “ са сключили меморандум за съдействие в тази посока.

„ Женският пазар е едно единствено по себе си историческо място в София. То всъщност е туристическа дестинация, имайки поради своя темперамент и региона, в който се намира. Този регион е историческият център на София. С този меморандум за съдействие желаеме да канализираме напъните на общинското сдружение Пазари „ Възраждане “ да превърнем тази историческа даденост, която има Женският пазар като атрактивна туристическа дестинация, в механизъм, който да работи и в начинания, които да основат дълготраен поток от посетители на столицата, които да могат да бъдат осведомени, да посетят мястото и да се срещнат с неговата специфичност и исторически темперамент “, изясни изпълнителният шеф на пазари „ Възраждане “ Драгомир Димитров пред БНР

Той акцентира, че концепцията им е да се резервира достоверния му тип и темперамент и в същото време да се модернизират частично процесите, които могат да се случват там.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР