Женският отбор на Шоутайм (Варна) направи дебют пред варненска публика

...
Женският отбор на Шоутайм (Варна) направи дебют пред варненска публика
Коментари Харесай

Баскетболиските на Шоутайм загубиха първия си мач пред варненска публика за сезона

Женският тим на Шоутайм (Варна) направи дебют пред варненска аудитория във втория кръг от " А " група в залата на Икономическия университет.

Момичетата на Кирил Петров посрещаха бронзовите медалистки от миналия сезон - Рилски състезател, и отстъпиха с 46:93.

Срещата стартира динамично и за двата тима. Високото движение от първата четвърт се задържа за цялата среща и феновете в съвсем цялостната зала останаха удовлетворени.

В началото на срещата впечатление направи резултатността от тройката на отбора от Самоков - близо 50 % през първото полувреме. Това даде и солидна преднина на полувремето за тима от Самоков - 53:21.

Варненки започнаха много по-уверено и плътно в отбрана през второто полувреме. Отделни изяви на Калина Георгиева и Юле Фенткер загатнаха, че тимът на Шоутайм ще се усъвършенства много в течение на сезона.

Най-полезна на гостите бе Радина Илиева с 12 точки (3 битки и 4 асистенции), Гергана Бъчкова добави 11 точки и 5 битки, а Виолета Григорова бе покрай дабъл дабъл - 11 точки и 9 битки.

За Шоутайм с 13 точки приключи Калина Георгиева, Юле Фенткер означи 12, а гардът Анхела Йошовска се регистрира със 7 точки и 7 битки.

Следващият мач на Шоутайм е посещение на Академик (Пловдив) на 21 октомври.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР