Женският оргазъм зависи от много фактори. Затова когато търсим причините

...
Женският оргазъм зависи от много фактори. Затова когато търсим причините
Коментари Харесай

Това са 8 неща, които гонят женския оргазъм

Женският оргазъм зависи от доста фактори. Затова когато търсим аргументите за неговото “изчезване”, би трябвало да отчитаме и особеностите на ситуацията, и физическото ни положение, и своето въодушевление, и държанието на колегата.
Възможно е да не изпитате оргазъм, в случай че вършиме обич с нов сътрудник. При всяко начало е належащо малко време да свикнете един с различен. Вие не успявате да се отпуснете, а той още не е съумял да изучи вашите ерогенни зони и да им отдели особено внимание.
Причината може да се крие и във вашето ненужно неспокойствие . Притеснението, че няма да съумеете по едно и също време да достигнете висшото наслаждение (което в действителност не е чак толкоз страшно), постоянно води към това, че не стигате въобще до оргазъм.
Смущението също може да попречи на висшото чувство. Да допуснем, че сте се оказали в леглото с малко прочут мъж. Или пък назад - с човек, с който дълго време сте имали единствено нереален връзки. И в случай че тази обстановка ви смущава по този начин, че ви се желае да се завиете през глава, то надали ще съумеете да получите задоволство от секса.
Ако по някакви аргументи сте престанали да харесвате тялото си , вие можете да изгубите способността за мощни чувства и да изпитвате наслаждение по време на секс.
Страхът да не забременеете е доста мощна бариера по пътя към кулминационната точка.
Оргазмът може да “изчезне”, в случай че връзките ви с колегата съществуват отдавна и са се трансформирали в рутина .
Хроничната отмалялост , типична за работохолиците, мощно потиска главния инстинкт. Ако вие не можете да се откъснете от своите мисли и упоритости даже когато би трябвало да се наслаждавате на земните наслади, надали ще съумеете да достигнете до върха на блаженството.
Упорито и продължително неприятно въодушевление с течение на времето също води до положение, при което половите контакти престават да доставят предстоящото наслаждение.
Понякога неналичието на либидо може да се дължи на напълно прозаична причина - цялостен пикочен мехур .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР