Женският ни национален отбор по волейбол на България ще играе

...
Женският ни национален отбор по волейбол на България ще играе
Коментари Харесай

Елица Василева: Едва сдържахме сълзите си, когато публиката запя химна

Женският ни народен тим по волейбол на България ще играе на край в Златната лига! " Лъвиците " още веднъж не дадоха гейм на своите съпернички от Чехия и след 3:0 си осигуриха четвърти в историята мач за трофея.

След края на мача капитанът на отбора ни Елица Василева посочи, че макар резултата, не е било по никакъв начин елементарно да победят Чехия.

Снимка: cev.eu

" В последна сметка даже чистият резултат с 3:0 не значи, че беше елементарен мач. Вътре на терена сигурно не се усещаше като лек мач. Те не се отхвърлиха до последно, демонстрираха предпочитание да завлечен най-малко един гейм. Това е хубава подготовка за утрешния мач, който ще е доста тежък. Добър тим са, с доста добър треньор. ", безапелационна бе Василева.

Звездата на отбора ни благодари на публиката за топлото посрещане и страхотната поддръжка през целия мач.

" Когата запяха (феновете) на химна, с девойките едвам сдържахме сълзите си. Запяха още на загрявката, което рядко се случва. Бяха в действителност неповторими ", добави тя.

Снимка: cev.eu

На финала българките ще се изправят против отбора на Хърватия, който победи Испания по-рано през днешния ден.

Решителният конфликт е на следващия ден - 20 юни, и ще може да го гледате директно по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg от 20:00 ч.

От 17:00 ч. пък е мачът за третото място в Златната лига сред Испания и Чехия! Той също ще бъде излъчен по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР