Женският национален отбор по волейбол се класира за следващата фаза

...
Женският национален отбор по волейбол се класира за следващата фаза
Коментари Харесай

Волейболистките ни обърнаха Канада и се класираха за следващата фаза на Световното

 Волейболистките ни с почтена загуба от Китай на Световното
Женският народен тим по волейбол се класира за идната фаза на международното състезание в Япония, откакто победиха Канада с 3:1 гейма.

Момичетата на селекционера Иван Петков потеглиха мъчно в мача, само че по-късно съумяха да извърнат резултата в своя изгода и да затворят дуела с 3:1 (23:25, 27:25, 25:21, 25:21). Така отборът ни откри място измежду най-хубавите 16 тима в света.

Така нашите девойки приключиха на 4-о място в крайното класиране в групата с 2 победи, 3 загуби и 6 точки и не престават напред в идната фаза на Мондиал 2018, дружно с олимпийския първенец Китай, непобедения досега отбор на Италия и коравата Турция.

Четирите отбора ще се слеят в Група F, мачовете от която ще се играят в Осака, с първите 4 тима от Група С - настоящия международен първенец Съединени американски щати, Русия, Тайланд и Азербайджан, като ще играят между тях.

Отборите влизат във втората фаза на шампионата с безусловно всички индикатори от първата - победи, загуби, точки, геймово и точково съответствие.

Утре и в събота (5 и 6 октомври) са почивни дни, а срещите от втората фаза стартират в неделя (7 октомври) като точната стратегия ще стане ясно по-късно.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР