Женският национален отбор по волейбол на България, който е воден

...
Женският национален отбор по волейбол на България, който е воден
Коментари Харесай

Женският национален отбор гостува на Хърватия за два приятелски мача

Женският народен тим по волейбол на България, който е воден от Иван Петков, ще изиграе като посетител две другарски срещи с Хърватска, оповестиха от БФВ. Контролите са на 20 и 21 юли (събота и неделя) в град Осиек. Първата инспекция е от 20:00 ч (б.в), вторият мач, в неделя, е плануван от 18:00 ч (б.в). Тимът отпътува за Хърватия на 19 юли, като групата е от 14 състезателки.

Разпределителки: Лора Китипова, Петя Баракова
Посрещачи: Елица Василева, Мария Каракашева, Гергана Димитрова, Мирослава Паскова, Елена Бечева Диагонали: Силвана Чаушева, Симона Димитрова
Централни блокировачи: Нася Димитрова, Мира Тодорова, Мария Кривошийска
Либера: Жана Тодорова, Кристиана Петрова

Проверките са част от подготовката на волейболистките ни за идната олимпийска подготовка в Съединени американски щати. Турнирът е от 2 до 4 август в Шревепорт. Съперници на България са домакините от Съединени американски щати, Аржентина и Казахстан. Само първенецът печели квота за Игрите в Токио 2020. Вторият от класирането получава опция за континентална подготовка при започване на идната година. Преди дни волейболистките изиграха две контроли с Азербайджан в Пловдив, като двата отбора означиха тъждество. В първия мач България победи противника с 3:1 гейма. Във втората среща Азербайджан се наложи със същия резултат 3:1 гейма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР