Женският национален отбор по футбол тренира в добро настроение сутринта,

...
Женският национален отбор по футбол тренира в добро настроение сутринта,
Коментари Харесай

Предстои екзотично изпитание за лъвиците

Женският народен тим по футбол тренира в положително въодушевление сутринта, откакто девойките на селекционера Силвия Радойска дойдоха нощес в Анталия. Тимът направи тонизиращо занятие преди обяд, а втората подготовка през днешния ден ще има тактически темперамент.

Лидерката на отбора в нападението Евдокия Попадинова тренира наедно с тима тази заран и след обяд ще бъде същинския късен тест за нея, с цел да се реши на какъв брой % е възобновена от контузията.

Първият мач от шампионата в Анталия за българските девойки е на следващия ден от 14:00 ч. против Хонконг. Оставащите два дуела са на 18 февруари от 14:00 часа против Република Северна Македония, а на 21 февруари по същото време против Косово.Радойска не може да разчита на футболистки, които не съумяха да се освободят, както и на Симона Петкова, която в последния миг смени тима си в Швейцария. Също по този начин пет от качествените състезателки отидоха в тима U19, който по същото време ще вземе присъединяване в шампионата " Mediterranean Pearl 2023 " като част от подготовката си за Елитния кръг в квалификациите за Европейско състезание.

В тази група са Димитра Ивaнова (Оробико Бергамо, Италия), Йоана Станкова (Сасуоло, Италия), Кристиана Караиванова (Локомотив СтЗ) и Симона Стоянова.
 Михайлов: Президентът не е виновен за това, че тимът не се класира за огромен конгрес
Михайлов: Президентът не е виновен за това, че тимът не се класира за огромен конгрес

Футболистите се вършат по клубовете, идват в националния тим, разяснява той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР