Женският магнетизъм във властта е особено ценен във времена на

...
Женският магнетизъм във властта е особено ценен във времена на
Коментари Харесай

Диляна Ценова: Млада и зе

Женският магнетизъм във властта е изключително скъп във времена на рецесии, само че признанието на госпожица Бориславова за еуфорията след ареста на Борисов буди неразбиране дали 33-годишната дама е ходила на ваучър, концерт или на мач

ЖЕНАТА секссимвол е златен стандарт в огромните екшъни. Момичетата на Бонд, принцеса Лея, Салма Хайек в “Десперадо ”… доста са. Без тях зрелището не е същото дори в “Бандата на Оушън ” - най-голямото стълпотворение на неустоими мъже. Какво са Джордж Клуни, Брад Пит и Мат Деймън, в случай че я няма именитата “Хубава жена ”? Скууу-кааа…

Естествено, и в политиката умишлено се ползва печелившата тактика с женския магнетизъм, изключително в интервали на рецесии, когато красивото лице укротява пристрастеностите повече от хиляди думи, засенчва тролските физиономии по върховете и отклонява вниманието от нелепостите на водачите.

В първите най-тегави години от демокрацията Лиана Панделиева и хубавото Наде придаваха сантиментален ореол на Съюз на демократичните сили, а червенокосата Илияна Йотова грееше като рубинена петолъчка от “Позитано ” 20.

В мандата на царя Юлияна Дончева не слизаше от кориците, а депутатките на Симеон Сакскобургготски даже излязоха в календар. Благотворителен.

Да не приказваме пък за трите държавни управления на Борисов, в които женското начало бе на изключително висока респект. Затова и някак естествено се появи надарената млада юристка Лена Бориславова в комплицираната 4-партийна ръководеща коалиция.

На нея не ѝ се даде министерски пост, с цел да се слее с аморфното лице на властта и да потъне в бумащина, в противен случай – изведоха я най-отгоре, един до друг със симпатичния министър председател. Дали тя или някой различен, позволи една дребна неточност и за жал, през днешния ден, когато обединението се тресе от кавги, този пропуск коства цялото омагьосване на облика – не помниха да я научат да се усмихва.

Лена, специализирала в “Харвард ”, видяна от “Форбс ”, звезда на една от най-престижните адвокатски адвокатски фирми в България, тормози със сериозното си изражение, вместо да умилява с присъщ сексапил и неудържим разсъдък.

Недоумение разсъни в обществените мрежи признанието ѝ пред Би Ти Ви за нощта, в която арестуваха Борисов, Горанов и Арнаудова: “В моя умишлен живот аз не съм виждала такава всеобща еуфория и такова празнуване ”.

Хората с съображение се питат: Това 33-годишно момиче на ваучър не е ли било? На концерт? На мач? Не се ли е влюбвало? Хич ли в нито една палавщина до момента не е взело участие, та изпада във върхова еуфория от ареста на един към този момент възрастен мъж?

Самият Борисов, еуфоричен по природа, не смее да каже обществено, че е поласкан от почитателите, които цяла нощ крещяха името му под прозорците на районното и единствено дето на ръце не го понесоха, когато излезе от тюрмата.

Да не приказваме, че политически е изцяло неправилно да се хвалиш с провалена пиар акция. Особено в случай че държиш на юридическия си престиж.

Съзнателно или поради пай фитил, Бориславова се забърква в недоразумения. През февруари, без доста да му мисли, излезе и разгласи, че е плащано на престъпно проявени да вземат участие в митингите на пожарникарите и служителите на реда. Наложи се Бойко Рашков да я опровергава и да се изяснява, че за различен митинг ставало дума. С искреност на камикадзе говорителката на Кирил Петков заяви, че ръководещите са съставили лист с изявления за корупция и стопански закононарушения от “Гугъл ”. Facebook изпадна в такава истерична еуфория по-късно изявление, че чак Движение за права и свободи, в което възприятието за комизъм в никакъв случай не е било на високо равнище, размаха 8 папки с доказателства против олигарха Прокопиев, събрани от “Гугъл ”.

Прокурорите също отнесоха от гнева на държавната дива. Обвини ги, че робуват на “стари привички ”, тъй като не склоняват да разпитат обвинявания в 19 закононарушения дезертьор Васил Божков. Нарече профилираното правораздаване “удобна бухалка ”, изобщо като круша раздруса клетата българска правосъдна власт. Рано е да се каже какъв брой изгоди и какъв брой негативи ще извлече Лена Бориславова от политическата си кариера.

Засега разтърсванията на властта унищожават ореола на секссимвола. Та тя даже не е на кон!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР