Женските гърди са всичко, за което мечтаят мъжете и бебетата.

...
Женските гърди са всичко, за което мечтаят мъжете и бебетата.
Коментари Харесай

Какво могат женските гърди

Женските гърди са всичко, за което мечтаят мъжете и бебетата. Едва ли в миналото сте се замисляли на какво са способни женските гърди. Ето и кои са най-интересните обстоятелства за прелестните женски заоблени форми:

Женските гърди получават оргазъм

Когато ги галят, стискат леко или целуват, се задействат същите мозъчни зони, както и при генитална стимулация.

Зърната на женските гърди настръхват от разнообразни неща

Не единствено когато дамата е възбудена, а когато й е студено, когато материята на облеклата ги нервира или даже когато е ядосана и кръвното й скочи.

Размерът на женските гърди непрекъснато се трансформира

В избрани дни, свързани с месечния цикъл на дамата, гърдите набъбват, а когато е възбудена, може да се уголемят с до 25 %.

Лявата и дясната гърда са с друг размер

Повечето дами постоянно стоят пред огледалото и се чудят за какво гърдите им са асиметрични. Причината е много елементарна. Хормоналните промени по време на пубертета могат да накарат едната гърда да стартира да пораства преди другата и даже да престанат да порастват едновременно.

И мъжете могат да се снабдят с по-изявени гърди

Шокиращо, само че и мъжете могат да усилят гръдната си обиколка. Тази здравна обстановка се назовава гинекомастия и се предизвиква от дисбаланс на хормоните.

Пушенето оказва отрицателно въздействие върху гърдите

Пушенето е нездравословно за здравето и гърдите ви! Пушачите са склонни да имат по-увиснали гърди от непушачите, тъй като химикалите в цигарите разграждат еластина в тялото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР